Avem pacienți cu coronavirus internați la Spitalul din Piatra-Neamț (confirmare DSP Neamț)

0

Până astăzi, 23 martie (ora 13.00), pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). 

Până astăzi, 23 martie (ora 14.00), 5 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat. Una dintre persoanele decedate este din Neamț (click aici).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Radu Firăstrău/sursa foto: Ziarul de Roman

”Astăzi există pacienți cu coronavirus internați la spitalul din Piatra-Neamt, care au forme ușoare ale bolii și care nu au fost transportați la Iași. Se va stabili o strategie pentru cei diagnosticați cu coronavirus la Neamț și când vom avea date concrete le vom comunica.” a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro domnul Radu Firăstrău, noul director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult