http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Azi reprezinți centrul lumii … pentru tine, mama mea!

0

O zi deosebită, poate cea mai importantă dintre toate, căci ,măcar azi, ești doar tu în centrul lumii, urcată pe un piedestal. Deși spui că timpul a trecut peste tine, tu ești pentru mine cea mai frumoasă ființă și nu există moment în care să îți remarc vreo grimasă.
Ador cuvintele, reprezintă o mare parte din mine, din viața mea, însă, atunci când vine vorba despre tine, pur și simplu, nu le găsesc pe cele potrivite, simt că niciun cuvânt nu este atât de măreț pentru a te caracteriza sau pentru a ți‑l rosti ca să îmi exprim sentimentele față de tine!
Dragostea ce ți‑o port este incontestabilă și fără margini, nu pot să trăiesc fără tine, recunosc….totul capătă viață atunci când dimineața te găsesc în bucătărie făcându‑mi ceai!
Faptul că te văd doar, îmi dă speranță că există și bunătate, frumusețe în lumea aceasta parcă  întoarsă pe dos!
Îți mulțumesc că datorită ție sunt astăzi ce sunt, că mereu mi‑ai fost alături și m‑ai ridicat atunci când m‑ai văzut căzută la pământ!
Am fost departe și tare greu e fără tine, fără cuvintele tale, fără mâna ta care îmi mângâie creștetul de fiecare dată când îmi așez capul pe brațele tale.
Știu că toți oamenii își iubesc mamele, însă eu simt că te iubesc mai mult decât oricine!
Te iubesc atât de mult! Să fii sănătoasă și să trăiești mulți, mulți ani, mama mea!

A.B


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult