http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

BANDA LUI BUJOR și RECITAL DE COLINDE în preajma SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

0

Este deja o tradiție ca elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Răucești, coordonați de prof. Luca Maria, să ofere celor aflați în Centrul de Îngrijire și Asistență Târgu Neamț un dar de Crăciun.

Elevii aduc în sufletele bătrânilor și persoanelor cu dizabilități din Centru un zâmbet și o bucurie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. An de an, ei încântă cu colinde și pun în scenă un teatru popular apreciat pe plan local – Balada lui Bujor. Elevii își alcătuiesc singuri rechizita și oferă publicului un spectacol frumos, pe tematica Sărbătorilor de Iarnă. Oferă apoi pachete cu cadouri de Crăciun, cu dulciuri și fructe cumpărate din banii lor.

Spectatorii au fost încântați de spectacolul oferit, au aplaudat și s-au bucurat că li s-a oferit un zîmbet și un moment de suflet.

Primăria Răucești îi sprijină cu microbuzul școlar și deja e o tradiție de câțiva ani ca elevii Școlii Răucești să aducă bucurie în sufletul plin de amărăciune și durere a celor aflați în Centrul de Asistență și Îngrijire Târgu Neamț.

Prof. Luca Maria a strâns în jurul ei colectivul de cadre didactice, coordonat de directorul Anton Traian, care oferă sprijinul lor la astfel de activități caritabile și de voluntariat… Anii trecuți au mers la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Tg. Neamt, unde au făcut același lucru minunat pentru elevii de acolo.

E bine că există astfel de școli, de cadre didactice și de elevi care își răpesc din timpul lor pentru a oferi altor persoane, aflate în dificultate, sprijinul lor.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult