http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Bărbat arestat pentru că a aplicat mai multe lovituri unei persoane

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați, la data de 29 ianuarie a.c., de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Mobilizarea imediată a polițiștilor de investigații criminale a dus la identificarea și prinderea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, se află în incinta unei unități economice din Tîrgu-Neamț, fără a avea un motiv, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 39 de ani, creându-i multiple leziuni.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult