Bărbat căutat de poliţişti

0

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate într-o stație de alimentare cu carburanți din Piatra Neamţ.

În fapt, la data de 12.11.2018, în jurul orelor 16.00, poliţiştii au fost sesizați de șeful unei stații de alimentare cu carburanți despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras o bormașină, prejudiciul creat fiind de 150 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 30-40 de ani, înălțimea de 175 cm, îmbrăcat cu pantaloni gri și geacă de culoare maro, cu glugă și adidași maro. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, a sustras o bormașină cu acumulator, expusă pe standul de promoții, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, însă până în acest moment nu a fost posibilă identificarea sa.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult