Bărbat din Farcașa, găsit mort în zăpadă

0

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că a descoperit corpul neînsuflețit al unui bărbat, pe un drum din localitate.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar pe un drum forestier din localitatea Poiana Teiului au identificat corpul unui bărbat de 47 de ani, din Farcașa. Totodată, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, care a constatat decesul acestuia.
În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, polițiștii nu au identificat urme vizibile de violențe. De asemenea, corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

sursa: IPJ Neamt

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult