Bassai-Dai câștigă Cupa Kokoro

0

Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț a câștigat ediția a IX-a a competiției de karate Cupa Kokoro din Iași, clasandu-se pe locul 1 în clasamentul cluburilor. Participând cu nu mai puțin de 39 de sportivi (6 la secțiunea kata incepatori si 33 la kata si kumite individual), clubul Bassai-Dai a obtinut un total de 22 de medalii de aur, 16 de argint și 20 de bronz, iar Iustina Bîrdîzău a fost desemnată cel mai bun sportiv al competiției, primind premiul special „Victor Ene”.
Micii karateka Bassai-Dai provin din comunele Hangu, Poiana Teiului și Tulgheș și sunt antrenați de sensei Mihail Popa. Participarea lor la această competiție din Iași a fost posibilă și datorită sprijinului oferit de autoritățile locale, care au pus la dispoziție două microbuze.
„Multumim doamnei director al Școlii Gimnaziale Tulgheș, Mihaela Rusu, si doamnei primar al comunei Poiana Teiului, Ana Ancuța, pentru sprijinul acordat la participarea la această competiție. Acești copii merită sprijinul întregii comunități pentru că, având o șansă, iată că se pot ridica, pot face lucruri extraordinare si pot obține rezultate strălucite. Sunt ambițioși, sunt muncitori, sunt frumoși și reprezintă un exemplu pentru noi toți.” – sensei Mihai Popa.
Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult