Bătaie cu pumnii și picioarele la o terasă din Neamț

0
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr de 27 de ani, care ar fi lovit un bărbat pe terasa unei societăți comerciale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, a fost reținut de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din Podoleni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool un tânăr de 27 de ani ar fi agresat fizic un bărbat de 42 de ani, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele atât la nivelul capului cât și a corpului, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale de pe raza localității Podoleni, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. 

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult