http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Bătaie tradițională, fără victime, la Borca

0

În fiecare an, în comuna Borca din județul Neamț există o tradiție care a deviat mult de la ce a fost ea la început. O tradiție în care două trupe de mascați simulează o bătaie.

În decursul timpului, băuturile și prostia omenească au defectat evenimentul simbolic, transformându-l în unul la care participanții au asupra lor pe lângă bâtele tradiționale și cuțite, macete, baionete și chiar și drujbe. Dincolo de pericolul de a se accidenta, unii dintre mascații care sunt turmentați ies in șoseaua națională și opresc forțat mașini ca să le ure, zic ei, dar în realitate nu le dau drumu să plece până ce nu plătesc urătura.

Pe acest fundal de eveniment scăpat de sub control, polițiștii de la postul de poliție din zonă au solicitat sprijinul mascaților și jandarmilor. La un moment dat unul dintre urători a scos un fel de macetă să glumească cu mascații. Probabil omul era turmentat și nu a înțeles că mascații și jandarmii nu știu de glume de acest tip. Inevitabilul s-a produs și forțele de ordine au folosit câteva jeturi de spray-uri lacrimogene ca să liniștească glumeții.

Nimeni nu a fost rănit, nicio persoană nu a primit sau solicitat îngrijiri medicale și evenimentul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Deci, deși s-a încercat să se spună pe internet că lumea a fost în pragul unui măcel, în realitate a fost un fel de accident de muncă pentru urătorii care se îmbată, au măști și arme albe. Poate pe viitor ar fi binevenite niște dosare penale pentru cei care participă la manifestări publice cu arme albe asupra lor.

Poate anii viitori vedem niște intervenții mult mai ferme și mai în forță din partea Poliției sau Jandarmeriei în special contra urătorilor mascați care opresc forțat mașini în trafic și ce fac ei acolo nu se cheamă urat, ci e de-a dreptul tâlhărie la drumul mare.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult