Bătrân de 74 de ani, în stare gravă, ajutat de salvamontiști

0

Salvamont Neamt a intervenit de dimineață în zona înaltă a Masivului Ceahlău cu două echipe pentru evacuarea unui turist de 74 de ani cu probleme de sănătate. Acesta a urcat singur în cursul zilei de ieri și a intrat în hipotermie la ieșirea în golul alpin.

Potrivit salvamontiștilor, acesta nu a sunat la 112 și a fost găsit inițial de un grup de turiști care l-au ajutat să ajungă la Cabana Dochia. În cursul nopții starea lui s-a înrăutățit, iar dimineață a sunat la 112.
Din păcate, elicopterul nu a putut interveni din cauza condițiilor meteorologice severe, motiv pentru care Salvamont Neamț a avut o misiune deosebit de grea întinsă pe parcursul întregii zile.
https://www.ziarbicaz.ro/actiune-in-derulare-salvamont-neamt-intervine-in-zona-inalta-a-masivului-ceahlau
Din primele informații primite de la Salvamont Neamț în această seară, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și s-au început manevrele de resuscitare. Un echipaj SMURD, de asemenea, face tot posibilul să îl mențină în viață, dar prognosticul este rezervat.

Revenim cu informații!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult