Bătrână tâlhărită în scara blocului, chiar când voia să intre în casă

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 62 de ani, din Tîrgu Neamț, cu privire la faptul că mama sa a fost deposedată prin violență, de suma de 170 de lei, de către două persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, femeia de 85 de ani, din Tîrgu Neamț, a intrat în scara blocului, iar în momentul în care a ajuns în fața ușii de acces a locuinței, a fost acostată de către două persoane necunoscute, de sex feminin care, prin exercitarea de acte de violență, au deposedat-o de suma de 170 de lei.

În urma activităților de cercetare și documentare desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, o minoră de 17 ani, din localitatea Vînători-Neamț, depistată la data de 2 octombrie, pe raza județului Iași.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliției orașului Tîrgu Neamț, și reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 3 octombrie a.c., minora de 17 ani, a fost prezentată instanței de judecată care a dispus măsura reținerii pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult