Bătut și aruncat pe un câmp din Neamț, a sunat 112. STS, ISU și Poliția nu au reușit să îl localizeze

0

Duminică seara, în jurul orei 23:00, un bărbat din comuna Borlești a mers la o stână din zonă unde pe fondul consumului de alcool și al unui conflict legat de animale a fost bătut de ciobanii de la stână și abandonat în apropiere pe un câmp.

Cu ultimele forțe bărbatul a reușit să sune la 112, dar nu a reușit să le dea cele mai corecte repere și, cum pe câmp nu sunt adrese poștale, ISU și poliția din comună l-au o căutat aproape o oră, fără succes. Desigur că STS-ul nici nu intră în discuție să fi reușit să dea vreo localizare a omului.

Deoarece polițiștii din Borlești erau încurcați de informațiile contradictorii pe care le dădea victima, a fost alertată și poliția din Zănești.

La un moment dat, într-un moment de inspirație, realizând probabil că polițiștii nu se descurcă, se pare că cei de la ISU au apelat la Vali Puică, primarul comunei Borlești care a vorbit la telefon cu victima, a identificat zona precisă în care se află aceasta, a mers la fața locului cu mașina, a luat victima și a scos-o la strada principală unde o așteptau polițiștii.

Victima a fost preluată de salvare și dusă la spital pentru investigații.

Până la sosirea ambulanței polițiștii au certat victima, vizibil afectată de câți pari luase pe cocoașă și în cap, pentru că nu le-a dat date bune despre locația unde se afla. Nu au părut interesați deloc de cine sunt agresorii, unde să se ducă după ei sau alte lucruri cu care se ocupă poliția. Polițiștii au certat doar victima după care i-au spus: ”Când o să îți dea drumul de la spital să vii să dai o declarație să ne spui cum a fost”.

Și mai interesant. Victima avea asupra sa un cuțit pe care polițiștii l-au luat și l-au aruncat în mașină fără să pară interesați dacă nu cumva victima luase gâtul vreunui agresor care zace și acela prin vreun șanț. Se pare că nu a existat pe moment un interes deosebit pentru a afla împrejurările și dinamica conflictului între niște oameni înarmați.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult