Bebeluș de 2 săptămâni și încă trei minori, salvați dintr-o casă aflată în flăcări

0

Mare atenție la coșurile de fum și la sistemele de încălzire, mai ales că până miercuri, ANM avertizează că va fi ger chiar și pe timpul zilei!!

Un bebeluș de numai 2 săptămâni și încă trei minori, alături de alți adulți au fost salvați în această dimineață dintr-o casă aflată în flăcări.
Trei adulți și 4 copii, printre care se afla și un copil de doar 2 săptămâni, au fost scoși în această dimineață de jandarmii bistrițeni, din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu. În jurul orei 09.00, jandarmii care se aflau într-o acțiune de patrulare au zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare, apoi, apropiindu-se au văzut casă în flăcări.
În astfel de situații nu mai este timp de pierdut, astfel că jandarmii au coborât urgent din autospecială și au intrat în casă. Unul dintre jandarmi a luat stingătorul din autospecială și a intrat la propriu în flăcări. În interior micuții încă dormeau.
Jandarmii i-au trezit pe cei trei adulți și i-au luat în brațe pe micuții care încă dormeau, evacuându-i în siguranță. Afară era extrem de frig, așa că militarii i-au învelit pe cei mici cu uniformele lor. Din fericire toți au fost salvați.
Imediat după această salvare contracronometru, jandarmii au solicitat sprijinul colegilor pompieri, care au ajuns în cel mai scurt timp și au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.

sursa: Jandarmeria Română

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult