BICAZ: Intervenție Apa Serv – Miercuri, 19 mai se oprește apa între orele 08.00 – 16.00 (Străzile Barajului, Muncii, Cojusna, Păltiniș)

0

Pentru realizarea unei intervenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, pe strada Păltiniș din Orașul Bicaz Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 19.05.2021 în intervalul orar 08,00 – 16,00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile Barajului, Muncii, Cojusna, Păltiniș.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru realizarea intervenției într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile, transmit reprezentanții companiei.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult