Bicaz, orașul bucuriei – a V- a ediție a concursului judeţean „Micii creştini“

0

Bicaz, orașul bucuriei
Cea de a cincea ediție a concursului judeţean „Micii creştini“, pentru elevii din ciclul primar, a avut loc la Bicaz marți, 11 iunie 2019.
În biserica parohială „Sfântul Gheorghe“ din Bicaz au fost prezente 10 echipaje din județul Neamț, cei 39 de elevi concurând în șase probe interactive, la finalul cărora au fost declarate câștigătoare toate echipajele de către juriul alcătuit din preotul paroh Gheorghe Mihalache, preotul Ștefan Zaharia, coordonatorul Biroului pentru catehizare al Protopopiatului Piatra-Neamț, doamna Paula Damian, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bicaz, doamna Alina Suciu, director adjunct, şi doamna Rodica Savu, profesor pentru învățământul preşcolar.
Conform tradiţiei toţi participanţii şi îndrumătorii lor au fost premiaţi şi au luat parte la o agapă în casa socială a parohiei.
Părintele paroh Gheorghe Mihalache a felicitat pe toți copiii participanți și pe coodonatorii lor subliniind rolurile pe care rugăciunea, cântecul religios, cunoștințele despre credință și participarea la viața Bisericii le au în formarea tinerilor.
Concursul „Micii creştini“ pentru elevii din ciclul primar este rodul parteneriatului dintre Parohia noastră „Sfântul Gheorghe” Bicaz şi Şcoala Gimnazială nr. 1 din Bicaz, această ediție fiind organizată de profesorii de religie Ionuț Balmoș și Alexandru Preda, cu bunăvoința și susținerea parohiei bicăjene.
Copiii și îndrumătorii lor și-au manifestat recunoștința bucuria participării la acest concurs, pentru meritul lui de a-i pune împreună în cadrul activităţilor și pentru contribuția la creşterea duhovnicească a participanților. De asemenea au fost apreciate premiile și interacțiunea.

sursa: preot Ștefan Zaharia


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult