Bogdan George Mutu și-a lansat candidatura alături de actualul primar, Vali Puică

0

Votați Vali Puică, punând ștampila electorală pt. George- Bogdan Mutu…..Alegerea primarului este unul dintre lucrurile cele mai importante pentru comunitate. Este o onoare pentru mine să vă transmit că susțin alegerea în funcția de primar al comunei Borlești pe domnul George- Bogdan Mutu…” astfel îl prezintă pe rețelele de socializare Vali Puică, pe favoritul lui în funcția de primar al comunei Borlești.

Bogdan George Mutu și-a lansat candidatura la primăria Borlești, susținut de primarul în funcție, Vali Puică, Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, dar și de președintele executiv PSD, Vasilică Harpa.

Aceștia l-au încurajat, i-au promis că îi vor fi alături și că împreună vor reuși să dezvolte în continuare comuna Borlești. De altfel, ne așteptăm ca Bogdan Mutu să continue administrarea primăriei împreună cu Vali Puică, să finalizeze cele 45 de proiecte implementate de el și , de ce nu, în timpul mandatului viitor ne așteptăm la alte 45 sau chiar mai multe.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult