http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Bucurie mare! Vremea se va încãlzi uşor!

0

Miercuri (24 iulie)
Vremea se va încãlzi uşor urmând astfel a se înregistra valori diurne în jurul celor specifice datei, şi se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara când se vor semnala ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice, local în zonele montane şi submontane şi doar izolat în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare de apariţie în centru, sud şi est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Moldova şi pe crestele montane, dar de scurtã duratã şi asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 21 de grade.

Joi (25 iulie)
Vremea va continua sã se încãlzeascã uşor devenind cãlduroasã în orele amiezii pe arii restrânse în vest şi sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi la începutul nopţii când, pe spaţii restrânse la deal şi la munte, precum şi în nord-est şi doar izolat în restul teritoriului vor fi ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vineri (26 iulie)
Vremea va fi cãlduroasã local în vest şi sud, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în special dupã-amiaza şi seara, când local în nord şi nord-est precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în centru şi sud-est, se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Ploile vor putea avea şi caracter torenţial, izolat se pot înregistra cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 22 de grade.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult