C.S.S. Târgu Neamț, 16 medalii la Grand Prix-ul “Cristina Casandra”

0

Sâmbătă, 30 noiembrie, sportivii clubului C.S.S. Târgu Neamț au participat la concursul interjudețean Grand Prix ”Cristina Casandra” desfășurat în localitatea Suceava. Acolo, au obținut un număr de 16 medalii – cinci locuri I, șase locuri II și șase locuri III.

Astfel, la categoria Prichindel, sportivul Tudosă Ioan a izbutit să urce de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în probele de 50 și 200 metri, fiind primul lui concurs de acest nivel. La aceeași categorie, sportivul Smochină Matia a obținut locul II în proba de 200 metri și locul IV în proba de 50 metri. Menționăm că tot la aceeași categorie, sportivii Pralea Olivian și Dohotaru Matei au terminat pe locurile V, respectiv VI , în proba de 200 metri.

La categoria Copii 4, sportivul Avasâlcăi Andrei a terminat proba de 200 metri pe un meritoriu loc III.

La categoria Copii 3, sportivul Budurleanu Massimo a reușit să se claseze pe locul III în proba de 50 metri. La aceeași categorie de vârstă, sportiva Luca Patricia a reușit să se impună în proba de 50 metri, obținând locul I și locul II în proba de 200 metri. Sportivul Stafie Robert a obținut locul IV în proba de 200 metri.

La categoria Copii 2, sportiva Coțofana Flaviana a încheiat proba de 200 metri pe un meritoriu loc III. La aceeași categorie de vârstă, sportivul Hrincă Mihai a reușit să obțină locul V în proba de 200 metri.

La categoria Copii I, sportiva Hrincă Ilinca s-a impus în proba de 60 metri, obținând locul I. La aceeași categorie de vârstă , colegul ei , Apostol Alexandru a obținut locul III în proba de 800 metri.

La categoria Open (+16 ani) , sportiva Atodiresei Delia a obținut locul III în proba de 60 metri și locul V în proba de 800 metri, la aceeași probă rezervată băieților, sportivii Turluianu Ștefan și Crăciun Cosmin au obținut locurile IV respectiv V.

În probele de ștafetă 4×200 metri, rezervată copiilor de toate categoriilor de vârstă, Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț s-a înscris cu două ștafete la băieți, obținând locul II prin sportivii Apostol Alexandru, Apostol Cosmin, Stafie Robert și Budurleanu Massimo și locul IV prin sportivii Oglinzanu Alexandru, Hrincă Mihai, Agafiței Ionuț și Ignat Silviu.

“Sunt extrem de fericit de aceste rezultate, asta confirmă încă o dată faptul că acești copii sunt talentați, sunt ambițioși, își doresc să fie pe podium și nu în ultimul rând, muncescfoarte mult. Pot spune că am parte de niște copii foarte buni din toate punctele de vedere, formăm o echipă frumoasă, puternică și unită, o parte din acești copii fac atletism de 2-3 luni de zile și deja au reușit să ajungă în top aici vorbim în special de Tudosă Ioan, un copil talentat și cu mult potențial.

Vreau să le mulțumesc părinților pentru buna colaborare și că își încurajează copiii, îndrumându-i spre acest sport, și nu în ultimul rând domnului director al Clubului Sportiv Școlar Tg. Neamț, Pavel Laurențiu pentru susținere!”, transmite antrenorul Cătălin Șuhani.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult