Ca să vedeți ce mafie e în Spitalul de Urgență de la Piatra-Neamț

0

Directorul spitalului de la Piatra-Neamț nu știe ce să mai facă și cum să mai scape de mafioții din spital. Probabil va trebui să înceapă să-i dea afară, deoarece aceștia în mod intenționat nu vor să dea date oficiale care să ajute anchetatorii în cercetările lor.

Iată cum se roagă anchetatorii să li se dea datele pacienților, și alături de anchetatori e și managerul, dar angajații spitalului care au în atribuții să facă acest lucru nu o fac. Infractorii neprinși fac tot posibilul să se acopere infractorii prinși.

Acum este momentul perfect ca directorul spitalului să scape de mafioții care protejează și favorizează infractorii. În urma acestei abateri judiciare grave, conform legii, directorul spitalului, în calitate de reprezentant al spitalului, a fost sancționat cu amendă pentru că nu a dat datele solicitate de procurori.

De fapt, directorul a avut toată bunăvoința, dar angajații spitalului care au vrut să favorizeze infractorii nu au transmis datele corecte. Ce motiv mai bun de cât acesta poate avea un manager ca să convoace de urgență o comisie de disciplină și să îi dea afară pe toți cei care se fac vinovați de nepunerea datelor la dispoziția procurorilor?

Domnule manager, tot orașul este alături de dumneavoastră. Aveți toate motivele legale să dați afară câțiva mafioți din spital.
Acum e momentul !

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult