Cadoul „surpriză” de astăzi

0

Pentru că astăzi e ziua în care ne dorim să ne surprindem partenerii cu ceva inedit, cei de la sanctuarul „Libearty” din Zărnești au venit cu cea mai originală idee: un certificat de adopție a unui ursuleț, la alegere.

Îndrăgostiții iremediabil pot achiziționa pentru persoana iubită un certificat de adopție pentru un urs virtual, iar banii strânși vor fi folosiți pentru întreținerea celor 100 exemplare aflate în grija sanctuarului.

Amintim pe această cale faptul că trei ursuleți din Neamț sunt fericiții locatari cu drepturi depline ai acestui minunat colț de rai, și anume: Ina, Anca și King.

De Valentine’s oferă-i un… URS virtual! Arată-ţi iubirea printr-un gest caritabil! Ajuţi şi ursul, ai şi cadoul perfect, numai bun de dăruit în ziua iubirii: un certificate special Valentine’s”, au scris cei de la Libearty – Bear Sanctuary, pe pagina de Facebook.

Cei care optează pentru un asemenea cadou vor primi certificatul virtual în format electronic, pe adresa de e-mail contra unei sume de 140 ron, o sumă mai mult decât rezonabilă în condițiile în care un certificat de adopție anual costă 60 de euro.

De asemenea, iubitorii de animale pot cumpăra tot cu 140 de lei de Ziua Îndrăgostiţilor, un certificat de adopţie pentru un căţel de la Adăpostul Victory .

Anul acesta, fiți origiali!

Certificatele pot fi achiziționate de aici.

Sursa: Mediafax


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult