Călătorie extraordinară de la lacul Bicaz până la Dunăre

0

Ivan Patzaichin a asistat la plecarea caravanei Wild Canoing Tour într-o caravană de vâslit pe lacul Bicaz, Bistrita, Siret și apoi pe Dunăre pânâ la Sulina. Totul în 8 zile! A fost un proiect pornit de Loredan Popa (#AsociatiaPlaiVerde) – campion mondial și european pe care Ivan P. a avut bucuria de a-l antrena. S-a inspirat de la Traseul Plutașilor de pe Bistrița.

„Ce călătorie extraordinară au făcut cei din caravana Wild Canoeing Tour ( Din Ceahlau la Marea Neagră ) de la lacul Bicaz, pe Bistrița, Siret și pe Dunăre!
Felicitări, băieți! Felicitări pentru idee și organizare celor doi frați Loredan și Ciprian Popa, pe care i-am antrenat pentru medalii și m-au făcut mândru de rezultatele lor! N-aș fi crezut că vor convinge peste 20 de alți curajoși să-și exerseze talentul la vâslit pe o distanță atât de lungă, dar i-am văzut azi, la sosire, la Sulina, plini de bună dispoziție și energie.
Când vom vedea astfel de caravane și pe alte râuri?” , a declarat Ivan Patzaichin.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanPatzaichin%2Fvideos%2F1713002262195086%2F&show_text=0&width=560

sursa: Ivan Patzaichin, facebook

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult