http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

CAMPANIA NAȚIONALĂ ”10 PENTRU SIGURANȚĂ” CONTINUĂ!

0

Cu ocazia începutului de an școlar, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Neamț au continuat demersurile dedicate acestui eveniment, prin activități punctuale de informare în scopul prevenirii victimizării minorilor, activități circumscrise Campaniei naționale 10 pentru siguranță.

În acest sens, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au participat la 11 activități preventive cu elevii din școli de pe raza județului Neamț, la care au fost prezenți 1233 de elevi și 64 cadre didactice.

Activitățile au urmărit creşterea gradului de informare a acestora cu privire la măsurile elementare de siguranță pe care trebuie să le adopte pentru a preveni implicarea în evenimente negative pe timpul deplasării la/de la şcoală şi în incinta unităţilor de învăţământ precum și informaţii privind modalităţile de gestionare a unor evenimente negative în care ar putea fi implicaţi sau la care ar putea fi martori.

De asemenea au fost transmise informaţii ce au urmărit, în principal, familiarizarea acestora cu regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează pe drumurile publice, modul în care trebuie să se comporte în relaţiile cu colegii, consecinţele comportamentului violent, promovarea modalităţilor nonviolente de rezolvare a neînţelegerilor, precum şi recomandări pentru siguranţa acestora în mediul online.

Elevii au primit materiale informative preventive constând în orare școlare, semne de carte si flyere cu sfaturi preventive specifice ciclurilor de învățământ primar, gimnazial și liceal.

Dintre recomandările transmise de poliţişti elevilor, amintim:

• nu intra în vorbă cu persoane necunoscute şi nu accepta cadouri de la acestea;

• nu lua cu tine la şcoală lucruri de valoare;

• pe stradă, nu asculta muzică la căști și fii atent la drum;

• evită să porţi la vedere bijuterii, telefoane mobile, obiecte tentante pentru cei certaţi cu legea;

• dacă te simţi urmărit pe stradă, îndreaptă-te către o zonă aglomerată sau intră într-un magazin;

• dacă eşti în pericol pe stradă, în locuri publice sau în scara blocului, strigă cât mai tare după ajutor;

• traversează strada numai pe trecerea pentru pietoni, după ce te-ai asigurat, şi fără să alergi!

• nu te certa cu colegii, nu-i jigni şi nu te lua la bătaie cu aceştia, nici chiar în joacă. Fără să vreţi, puteţi suferi accidente dintre cele mai grave;

• nu te folosi de forţa pumnului pentru a-ţi rezolva neînţelegerile cu colegii;

• dacă ai probleme personale, nu încerca să le rezolvi singur! Cere ajutorul părinţilor, persoanei care are grijă de tine, profesorilor, consilierului şcolar sau poliţistului de proximitate care răspunde de şcoala ta!

• atunci când navighezi pe Internet, fii atent la cei care îţi cer informaţii personale! Nu da niciodată numele, adresa, parola sau fotografia;

• nu stabili întâlniri cu persoane pe care le cunoşti doar pe Internet!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult