Campionatul Național de Karate WUKF, ce a avut loc la Sighișoara, tocmai s-a încheiat

0

Evenimentul s-a desfășurat pe durata a 3 zile, în perioada 21-23 august, în condiții riguroase de protecție și distanțare fizică, sub supravegherea DSP.
După o pauză competitională lungă, a fost o competiție interesantă, având în vedere regulile impuse.
Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț a participat cu 6 sportivi juniori, obținând 12 medalii la probele de kata, kihon și kihon-kumite (care a înlocuit proba de kumite pentru a se evita contactul direct între sportivi). Medaliații Bassai-Dai sunt:
-Lucian Alixandrescu: locul 2 kata, locul 3 kihon, locul 2 kumite
-Claudia Tepelus: locul 3 kata, locul 3 kihon, locul 3 kumite
-Georgiana Furtună: locul 2 kata, locul 2 kihon
-Denis Alexandru: locul 3 kata, locul 2 kihon
-Suzana Dacău: locul 3 kihon
-Rareș Todosia: locul 3 kihon
Sensei Mihai Popa, antrenorul copiilor, ne-a declarat: „Este foarte greu să revii în formă competițională după o pauză așa de lungă, însă sportivii mei au perseverat, s-au antrenat acasă sub îndrumarea mea, apoi ne-am reîntâlnit, iar munca tuturor a dat roade. Aceste 12 medalii au dus clubul Bassai-Dai pe un onorabil loc 9 într-un clasament cu 33 de cluburi participante. Mulțumim Primăriei Poiana Teiului, Consiliului Local Poiană Teiului și domnului viceprimar Paul Enache pentru sponsorizarea deplasării și cazării la Sighișoara. Mulțumim firmei Avcon Store și părintilor pentru susținere!
Le urăm succes sportivilor Bassai-Dai la următoarea competiție, și anume 2nd World Cup, ce va avea loc în septembrie, în Polonia.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult