Când era ministru îi criticau proiectele acum spun că sunt bune și trebuie continuate. Asta înseamnă să fii liberal

0

„Sectorul energetic poate şi trebuie să fie motorul de dezvoltare a economiei României, însă rămâne departe de potenţial. În programul de guvernare recunoaştem şi susţinem rolul proiectelor strategice ale Transgaz şi, prin intermediul acestei companii importante, fie că e vorba de BRUA sau Ungheni-Chişinău sau gazele din Marea Neagră, avem obligaţia să luptăm pentru a face din România o ţară sigură din punct de vedere energetic”, a spus Ludovic Orban.

Transgaz a făcut 330 de kilometri din cei 479 de kilometri din conducta BRUA, proiect strategic pentru economia românească, cum spune premierul desemnat Ludovic Orban, doar că uită că tot ei, liberalii, dădeau de pământ cu Dănuț Andrușcă și tot ce făcea el era rău, iar acum laudă construcţia conductei BRUA, un proiect care a început când Dănuț Andrușcă era ministru al Economiei.

Deci, când a început acest proiect, liberalii spuneau despre Andrușcă cele mai urâte lucruri posibile. Acum, când a fost preluat de liberali, brusc acest proiect a devenit strategic și de interes național. Asta înseamnă să fii liberal.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult