Carmen Acatrinei are nevoie de voturile nemțenilor ASTĂZI la un concurs transmis în direct de TVR 1 de la Alba Iulia

0

Carmen Acatrinei, o tânără de 17 ani din Piatra-Neamț, participă la festivalul-concurs de muzică populară „Strugurele de aur” la Alba-Iulia. Mai multe detalii despre Festival aici.

Festivalul va fi transmis în direct pe TVR 1, iar Carmen va intra în prima seară de concurs (ASTĂZI, 4 septembrie, începând cu orele 18.00), concurenta cu nr. 2.

Pentru a câștiga premiul de popularitate are nevoie de susținerea publicului, și anume voturi prin SMS la 1200 cu numărul ei de intrare în concurs, adica 02. Haideți să o susținem cu toții și să demonstrăm că nemțenii nu sunt doar talentați, ci și uniți!

Pentru a o cunoaște mai bine, Carmen Acatrinei a oferit o scurtă declarație pentru ziarpiatraneamt.ro:

Am absolvit școala populară de arte „Carmen Saeculare”, secția canto popular în 2014, după care mi-am continuat studiile în particular la Facultatea de Muzică.

În 2012 mi-am început activitatea muzicală, participând la festivalul concurs național „Florile Ceahlăului” în Piatra-Neamț, unde am obținut premiul al 2-lea. De atunci am participat la diverse festivaluri și concursuri prin țară, cât și în afară (în Ucraina, tot în 2012), fiind laureată la aproape fiecare.

În 2013 am luat o „pauza vocală”, deoarece treceam prin procesul de schimbare a vocii, iar din 2018 am început din nou să particip la festivaluri, de un prestigiu mai mare, deoarece nu mai eram doar un copil și-mi era permis să particip la festivaluri mai mari (majoritatea sunt peste 16 ani).

Anul trecut am participat și la emisiunea-concurs „Vedeta Populară” difuzată tot pe TVR 1. Parelel cu muzica, în 2018 am ajuns la faza națională a Concursului de matematică aplicată „Adolf Haimovici”. În prezent, sunt elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, la matematică-informatică intensiv engleză.”

Îi dorim mult succes!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult