Casa Culturii din Târgu-Neamţ, eveniment online de Ziua Eroilor

0

Casa Culturii sărbătorește și în acest an, alături de târgnemţeni, pe eroii români. Ţinând cont de restricţiile impuse, anul acesta evenimentul a fost mutat pe online.

Acolo, sunt publicate scurte momente artistice oferit de către artiști locali. Acestia doresc, prin cântecele prezentate, să cinstească memoria și să comemoreze eroii români!

Să comemorăm anul acesta altfel: noi vă încurajăm, dragi prieteni, să postaţi pe pagina dumneavoastră de facebok sau în alte retele de socializare, poezii si cântece patriotice de Ziua Eroilor Români! Puteti distribui si aprecia si de pe pagina Casei Culturi”Ion Creanga”. Multumim!„, transmit reprezentanţii aşezământului cultural.

Înălțarea Domnului, la 40 de zile de la Înviere, zi în care toate bisericile, mănăstirile și catedralele din țară și străinătate sunt pomeniți eroii români, un praznic al bisericii române adoptat din 2003 ca Sărbătoare Națională.

În România, Zilei Eroilor i s-a conferit prin lege statutul de „sărbătoare națională a poporului român” și se sărbătorește în a 40-a zi de la Sfintele Paști, de Ziua Înălțării Domnului.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult