Câți oameni nevinovați trebuie să mai moară? Cum să conduci cu o alcoolemie de 1,26?

0
Foto caracter ilustrativ

Patru persoane cercetate pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și o persoană pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic, pe DC 106, în localitatea Zănești, un bărbat de 32 de ani, din Zănești, în timp ce conducea un vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DN 15 C, în Bodești, un barbat de 63 de ani, din Crăcăoani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au depistat în trafic, pe strada Cuza Vodă, un tânăr de 29 de ani, din Tîrgu Neamț, în timp ce conducea un vehicul sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în trafic, pe DJ 156 C, în localitatea Tazlău, un tânăr de 27 de ani, din Tazlău, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 4 ianuarie a.c., un tânăr de 28 de ani, din Tîrgu Neamț, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu din oraș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult