Căutată de Poliție! Au trecut peste 2 săptămâni de când a dispărut

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei COZMA MIHAELA ELENA, de 26 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, la data de 3 iunie a.c., de către o femeie, de 54 de ani, din Zănești, despre faptul că fiica sa COZMA MIHAELA ELENA, de 26 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data 17 mai a.c., și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr de culoare castanie.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, tricou alb și pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu pantofi sport tip balerini, de culoare negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Zănești, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult