Cea mai tare scrisoare trimisă de un primar

0

Primarul Marinel Barna din comuna Bodești, județul Neamț, a trimis o scrisoare cetățenilor în care a prezentat realizările din 2019 și în care solicită acestora să vină cu sugestii și opinii despre cum și pe ce să cheltuie banii comunei anul viitor.

Este de apreciat că un primar cere părerea oamenilor despre cum să cheltuie banii, dar, de departe, modul în care comunică acest primar cu oamenii din banii cărora e plătit ar trebui luat ca exemplu și de restul politicienilor.

Iată cum încheie acest primar scrisoarea către cetățeni.

”În prezenta scrisoare nu ne lăudăm cu realizările noastre ca aleși locali, ci raportam cetățenilor ce am realizat din ce ne-au pus ei să facem și ne-au plătit din banii lor pentru asta.

Pentru că suntem în slujba dumneavoastră, a celor care ne-ați pus pe aceste funcții și din banii cărora suntem plătiți, vă rugăm să completați formularul din plicul timbrat care însoțește această scrisoare ca noi să putem facem în continuare cu banii comunei ce vreți dumneavoastră, nu ce credem noi că ați vrea.”

Citind această scrisoare și văzând cum comunică acest primar cu oamenii am înțeles cum a reușit el să iasă primar candidând din partea PNȚCD, adică ca și cum ar fi candidat independent.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult