http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„CEAHLĂU TĂRÂM DE POVESTE” – un real succes şi anul acesta

0

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, începând cu orele 13.00, a avut loc cea de a III-a ediție a festivalului local de promovare a produselor tradiționale „CEAHLĂU TĂRÂM DE POVESTE” , la Compex Adora Bicaz – Strada Apusului 26-28, Bicaz.
În cadrul festivalului, toți cei prezenți au putut să deguste varietatea de produse și rețete gastronomice, să admire produsele meșteșugărești și să vizioneze programele artistice oferite de producătorii locali și ansamblurile folclorice de pe teritorul microregiunii Ceahlău.

La festival a fost prezentă și doamna senator Emilia Arcan:

„Prezentă la cea de-a treia ediție a festivalului local de promovare a produselor tradiționale româneşti „Ceahlău-tărâm de poveste”, organizat de GAL CEAHLĂU din jud.Neamt , unde s-au promovat produsele tradiționale româneşti cât şi tradiţiile culturale din zona muntelui.

Au avut loc manifestări cultural-artistice, meșteșuguri și tradiții populare care dau întotdeauna participantului un motiv pentru a trăi această experiență prin poveștile legate de producător, produse și rețete, creând astfel o amintire care merită împărtășită și retrăită.

Felicitări producătorilor şi organizatorilor acestui eveniment, să ne bucurăm cu toţii de bogăţiile toamnei, de parfumurile şi culorile ei, cât şi de bunul rod al pamântului!”


Cooperativa Haşmaşul Mare-Dămuc s-a ridicat la înălțime și anul acesta!
sursa: Emilia Arcan, Laura Ionel-facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult