http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„Ceaiul din Comunitate, prilej de a ne aduna pentru „Comunitatea Noastră”

0
  • Ceaiul Din Comunitate, prilej de a ne aduna pentru Comunitatea Noastră

Organizația non-profit „Comunitatea Noastră” invită locuitorii orașului Piatra-Neamț, să fiți alături în campania „Ceaiul din Comunitate”.

Cu această ocazie, membrii fondatori vor să fie alături de cei care se vor aduna la Curtea Domnească vineri, 24 ianuarie, cu un ceai fierbinte și discuții constructive despre viitorul orașului.

Comunitatea Noastră, organizație non-profit creată de antreprenori de succes din Piatra-Neamț,  invită toți trecătorii din zona Curtea Domnească să se încălzească cu un ceai fierbinte gratuit. Bonus, discutăm despre nevoile orașului și cum se pot rezolva prin ajutor reciproc, îndrumați de nevoia de a trăi frumos într-un oraș curat, prosper și plin de viață.

Dacă pentru majoritatea oamenilor ziua de 24 ianuarie reprezină doar un eveniment istoric, pentru noi se rezumă mai degrabă la bucuria și recunoștința de a fi împreună. Sărbătorim Mica Unire prin campania „Ceaiul din Comunitate” și învingem iarna, răspândind căldură în sufletele oamenilor.”, transmit reprezentanții organizației.

Tinerii sunt așteptați să-și depună candidatura pentru voluntariat (acțiune atat de benefica pentru viitorul carierei lor) iar părinții pot afla mai multe detalii despre proiectele gratuite de educație în domeniul antreprenoriatului, IT-ului, roboticii și altele.

Orice proiect depus pe www.comunitateanoastra.ro prinde viață cu ajutorul eroilorlocali, oameni care au înțeles că de la noi începe schimbarea pe care vrem să o vedem în ceilalți.

„Comunitatea Noastră” înseamnă unirea de forțe a peste 10 companii locale (Dinamic 92, Dolinex, Ro Com Central, Prod Alcar, Bico Industries, SOS Security, Nord Arin, Maia Outdoor, Vinca si Fundația Autonom) cu scopul de a transforma orașul Piatra-Neamț în orașul pe care vrem să-l lăsăm copiilor.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult