Cineva construiește o armată de useri falși pentru manipularea nemțenilor

0

În ultima perioadă, în mediul online nemțean, pe grupurile de Facebook mai precis, au început să apară zeci de useri falși care au elemente în comun. Deci cineva pregătește o armată de astfel de useri care se folosesc doar pentru manipulare electorală sau socială. Pe zona comercială sunt alte metode de promovare și manipulare.

Cine construiește această armată? O întrebare la care e greu de răspuns. Ca principali suspecți nu sunt cei din partidele mari gen PNL sau PSD, deoarece aceste partide au calendarul defect și folosesc în special metode offline de pe vremuri.

Cu siguranță e ceva legat de viitoarele alegeri locale și parlamentare, deoarece armata e concentrată ca interes teritorial pe Neamț.

Nu putem anticipa ce efect va avea această armată, dar dacă cel care o conduce este competent, are buget și are și echipă, poate influența semnificativ până spre năucitor rezultatul viitoarelor alegeri locale la Neamț.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult