http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

CJ Neamț vrea să cumpere sistem de testare pentru Coronavirus la Spitalul Județean

0

Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a amenințării create de infecția cu noul coronavirus (COVID-19; SARS-COV-2) și a numărului mare de persoane care trebuie testate conform prevederilor legale, ținând cont că în prezent testările pentru Regiunea Nord-Est se realizează în cadrul Laboratorului de la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, care are o capacitate maximă de 70 de teste pe zi, faptul că perioadele până la obținerea rezultatelor devin tot mai lungi, crescând astfel riscul de infectare, se impune achiziționarea de către Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, în regim de urgență, a unui sistem Real-Time PCR, pentru a se realiza pe plan local analizele probelor prelevate de la persoanele suspecte a fi infectate cu Coronavirus, spune președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

„Ca urmare, îi solicit prefectului George Lazăr să convoace DE URGENȚĂ o ședință a Comitetului Judetean de Urgență Neamț, pentru a rezolva această problemă cu celeritate.

Domnule prefect, nu vă jucați cu viața nemțenilor! Ce fac colegii dumneavoastră de partid e o rușine fără margini! Lăsați jocurile politice, interesele, coborâți cu picioarele pe pământ și puneti mână pe treabă!”, a declarat Ionel Arsene.

FOTO DOCUMENT: IONEL ARSENE

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult