http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Clădiri murdărite cu graffiti/Părinții au plătit amenda

0

Părinții a doi minori din Piatra-Neamț au fost amendați de lucrătorii Biroului Ordine Publică 1 – Poliția Locală Piatra Neamț, joi, 22 august 2019, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cei doi minori, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani au fost surprinși de către agenții de pază ai Primăriei Piatra-Neamț, cu ajutorul sistemului de supraveghere video, în timp ce desenau graffiti pe zidurile uneia dintre construcțiile ansamblului arhitectural Curtea Domnească. Polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică 1 i-au identificat atât pe cei doi copii cât și pe părinții acestora, care s-au prezentat la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț. M.A. și C.S., ambii din Piatra-Neamț, au fost sancționați contravențional, pentru că nu au luat măsuri de supraveghere a minorilor pentru a preveni faptele de vagabondaj. Urmează ca în cel mai scurt timp ca aceștia să întreprindă demersurile necesare pentru readucerea fațadelor la starea inițială. ”, anunță Poliția Locală  Piatra-Neamț într-un comunicat de presă.

Potrivit
Legii 61/1991 R – art. 2, pct. 33, ” neluarea de către părinţi sau de către
persoanele cărora li s-a încredinţat spre creştere şi educare un minor în
vârstă de până la 16 ani, sau care au în îngrijire un alienat ori debil mintal,
a măsurilor necesare, pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj,
cerşetorie sau prostituţie”, se sancționează contravențional cu amendă de la
100 lei la 500 lei.

De asemenea, conform HCL 7/2010 – Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra-Neamț – ”degradarea sau murdărirea statuilor sau grupurilor statuare, monumentelor și mobilierului urban de pe raza municipiului Piatra-Neamț (art. 2, lit.l), se sancționează cu amendă  de la 100 la 300 de lei”.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult