Comuna Bodești – Neamț a redus prețul la gunoi

0

În urma unei organizări a colectării gunoiului și datorită oamenilor care au înțeles în mare parte importanța colectării selective, comuna Bodești reduce acum taxa pentru gunoi cu 16 lei de persoană, de la 98 la 82 lei.

Primarul din Bodești, Barna Marinel, spune că acesta este un prim pas în diminuarea taxei pe care o plătesc cetățenii din comună pentru gunoi. Planul era ca taxa pe gunoi să fie jumătate din cât este acum, dar noua taxă impusă operatorilor de gunoi la începutul anului și faptul că zona Bodești nu beneficiază încă de un operator stabil, licitația organizată de CJ Neamț fiind reluată, nu s-a putut face momentan mai mult.

De asemenea, primarul Barna Marinel a ținut să fie foarte clar în exprimare în sensul în care nu el reduce taxa la gunoi, ci oamenii din Bodești care au înțeles și aplicat noile reguli de selectare a gunoiului au făcut posibilă această primă reducere a prețului.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult