Comunicat OFICIAL: O nouă acțiune de dezinfecție pe teritoriul orașului Bicaz

0

C O M U N I C A T

Vă aducem la cunoștință faptul că pentru a preveni orice risc de contaminare și de a proteja populația, vineri 20 martie 2020 se va derula o nouă acțiune de dezinfecție pe teritoriul orașului. Astfel, începând cu orele 14,00 vor fi dezinfectate spațiile din clădirea Primăriei și Centrului de Informare Turistică, ale Bibliotecii orășenești „Mihai Eminescu”, ale Casei de Cultură orășenești, sala de ședințe și birourile de la parterul blocului ANL nr.13 și spațiile în care își desfășoară activitatea SVSU.
Începând cu orele 20,00 se va face dezinfecția principalelor căi de circulație pietonale, a mobilierului urban și a locurilor de joacă pentru copii.
Stimați concetățeni,
Mă adresez din nou Dumneavoastră îndemnându-vă la precauție, vigilență și responsabilitate.
Indiscutabil, trăim o perioadă de criză. Nu numai că ne confruntăm cu ricul îmbolnăvirii sau decesul din cauza unui virus, dar avem deja primele semne ale unei crize economice majore și ale unei uriașe crize de încredere.
Dar, ca orice criză, și asta va trece. Depinde de noi dacă vom ieși din ea mai puternici și mai buni sau cu sufletele schilodite, toate acțiunile ținând de responsabilitatea noastră personală.
Vă doresc tuturor multă sănătate, forță și tărie pentru a învinge!

PRIMAR ORAŞ BICAZ,
NICOLAE SĂLĂGEAN

sursa: Primaria Bicaz, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult