http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Condamnat pentru infracțiuni rutiere

0

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au depistat un bărbat de 38 de ani, condamnat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 24 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Roznov, au depistat un bărbat de 38 de ani, din Roznov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis.

În fapt, la data de 2 noiembrie 2017, acesta a condus un autoturism pe DJ 156 D, în localitatea Piatra Șoimului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, fiind depistat de polițiști.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult