Consilierii PNL Bicaz, 4 ani de mandat, 0 proiecte propuse, 0 proiecte aprobate!

0
Consilierii PNL Bicaz, 4 ani de mandat, 0 proiecte propuse, 0 proiecte aprobate – comunicat echipa PSD Bicaz
🔴În urma alegerilor locale din iunie 2016, în Consiliul Orașului Bicaz au fost desemnați patru consilieri din partea Partidului Național Liberal.
🔴În cei patru ani de mandat, sub coordonarea dlui Istrate Mihăiță și apoi sub cea a dlui Mătase Iulian, cei patru consilieri nu s-au evidențiat prin absolut nimic. Dovadă stau procesele verbale ale ședințelor de consiliu, postate pe situl Primariei Bicaz, în care intervențiile consilierilor PNL se rezumă doar la câteva întrebări adresate primarului la sfârșitul ședințelor și la câteva voturi împotrivă date unor proiecte de hotărâri. Atât!
🔴Cel mai activ dintre dumnealor a fost dl Ursu Viorel, dar probabil pentru că era mai vocal și mai activ, colegii de partid l-au marginalizat, iar acum nu îl mai regăsim pe listele PNL pentru viitorul consiliu.
🔴Altfel, în cei 4 ani de mandat care se apropie de final, activitatea consilierii locali PNL se poate rezuma astfel: 0 proiecte propuse spre dezbatere opiniei publice și Consiliului Local, 0 proiecte aprobate la propunerea PNL, 0 proiecte PNL implementate. Cu alte cuvinte plus valoarea adusă de consilierii PNL timp de 4 ani orașului Bicaz, a fost 0.
🔴Cu toate acestea, consilierii PNL și-au încasat îndemnizația la finalul fiecărei luni, iar acum pozează ca salvatorii Bicazului. Cum pot fi însă credibili când nu au făcut NIMIC, atunci când puteau să o facă? Ce rost au promisiunile actuale când până acum rezultatul lor a fost 0?
🔴Mai mult, potrivit legii aleșilor locali și a codului administrativ în vigoare, consilierii locali au obligația să prezinte public un raport al activității lor pentru fiecare an în parte. Dacă veți intra pe situl Primariei Orașului Bicaz, la secțiunea rapoartelor de activitate pentru perioada 2016 – 2020, consilierii PNL au prezentat 0 rapoarte. La cât de vastă a fost activitatea lor, nici nu puteau prezenta un raport mai concis și mai adevărat!
🔴Și cum demagogia este le ea acasă când vine vorba de PNL Bicaz, deoarece a avut activitate 0 în Consiliul Local, dl Iulian Mătase a fost promovat, devenind propunerea organizației pentru post de PRIMAR!… Iar ceilalți doi consilieri vrednici din mandatul trecut, Mihăiță Istrate și Claudiu Mărăscu ocupă locurile 2 și 3 pe lista viitorilor consilieri.
🔴Viitorul sună bine…nu-i așa ?!
Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult