Consiliul Județean Neamț va aloca în această lună 500.000 de lei pentru Spitalul din Bicaz

0

Consiliul Județean Neamț va aloca în această lună 500.000 de lei pentru Spitalul Orășenesc „Sfântul Ierarh Nicolae” din Bicaz. Banii vor fi folosiți pentru realizarea unor lucrări de reparații și reabilitare, dar și pentru a putea fi achiziționate dispozitive și echipamente.

În luna august, spitalul va fi evaluat în vederea acreditării de către experți ai Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Spitalul Bicaz acoperă nevoile pacienților de pe Valea Muntelui și sper ca managementul unității să facă față cu brio procedurilor complexe ale evaluării.

Am spus-o întotdeauna și am demonstrat cu fapte: sănătatea nemțenilor este o prioritate pentru mine și întreaga echipă a Consiliului Județean. Am alocat fonduri pentru Spitalul de Urgență Piatra Neamț, pentru buna desfășurare a activității Spitalului Sf. Dimitrie Târgu Neamț și a Spitalului Municipal Roman.

Vă reamintesc că în urmă cu câteva zile Guvernul României a alocat aproape 22 de milioane de lei pentru noul spital județean Neamț! Nu sunt vorbe, sunt fapte!Presedinte CJ Neamt, Ionel Arsene


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult