„CoolT Neamț”, o revistă „cool” despre cultură

0

Centrul pentru Cultură și Artă „Carmen Saeculare” și-a prezentat astăzi, 30 iunie, prin vocea managerului, doamna Carmen Nastasă cel mai nou proiect.

Este vorba despre lansarea primul număr al revistei „CoolT Neamț”, o apariție inedită în peisajul nemțean, care își dorește să aducă în atenția publicului cultura într-un mod cât mai atractiv și modern.

Deoarece nu am avut manifestări artistice în această perioadă de pandemie, ne-am gândit să facem o revistă culturală, dar mul mai modernă decât cele de pe piață. Sper să vă placă! Este CoolT Neamț – pentru că este cool să fii cult în ziua de astăzi. Ne-am legat de acest lucru fiindcă ne-am dorit, pe lângă publicul nostru fidel, să aducem cât mai mult tineret lângă noi. Este o revistă pentru toate generațiile”, a declarat doamna Carmen Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Artă „Carmen Saeculare”.

Unul dintre colaboratorii permanenți ai revistei va fi părintele Constantin Necula, care a fost prezent virtual la evenimentul de lansare.

Vă mulţumesc pentru onoarea de a face parte dintr-un colectiv cool, al unei reviste despre cultură. Sper ca ceea ce am reușit în acest prim număr să putem reuși și în următoarele. Sper din toată inima ca acest proiect, care îi vizează în primul rând pe tineri, să placă. Poate m-a apropiat cel mai mult de ceea ce înseamnă Neamț, munca de la Humulești, de la Boiștea, Tg. Neamț și, în ultima vreme, redescoperirea lui Aurel Dumitrașcu. Sper să nu facem de rușine o cultură care are nevoie să fie pusă în valoarea”, a transmis părintele Constantin Necula.

Revistei CoolT Neamţ beneficează de o grafică excepțională, fiind tipărită de editură Centrului de Cultură și Artă „Carmen Saeculare”. Primul număr a apărut în 500 de exemplare, iar în curând se va regăsi și în format online.

Revista va fi distribuită gratuit în bibliotecile, liceele și câteva pensiuni din județul Neamț, dar și în celelalte centre de cultură din țară

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult