http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

COVID-19: Ionel Arsene, vizită de lucru la spitalul din Roman

0

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Municipal Roman, pentru a purta o discuție cu echipa managerială pe tema aparaturii medicale și a necesarului de materiale sanitare în spital, astfel încât unitatea să poată gestiona în cele mai bune condiții cazurile de coronavirus.

Siguranța nemțenilor în cazul pandemiei care se întinde cu repeziciune în toată lumea este principalul aspect care mă preocupă în prezent! După ce m-am interesat despre cum s-a pregătit Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț în eventualitatea preluării unor cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, am mers la Roman, la Spitalul Municipal, unde m-a interesat același aspect, dar și dacă unitatea are nevoie de sprijin financiar de la Consiliul Județean, pentru dotări medicale suplimentare.

Este un moment dificil pentru întreaga omenire și trebuie cu toții să ne implicăm în depășirea acestui episod dramatic. Aștept de la conducerea Spitalului Municipal Roman o solicitare pentru fonduri cu care să se achiziționeze aparatura pe care nu o va putea asigura Ministerul Sănătății, conform listei înaintate recent.

Fac un apel către reprezentanții tuturor partidelor, să nu politizăm această criză mondială gravă și să tratăm cu responsabilitate epidemia! Este obligație morală față de cetățeni!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult