http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Credință și dezinfecție

0

Azi-noapte a avut loc prima acțiune de dezinfecție totală pe raza orașului Târgu-Neamț, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

sursa foto: Daniel Harpa

De la spații verzi, mobilier urban până la locurile de joacă sau piața agro – alimentară, tot ce înseamnă spații cu potențial de contaminare a fost dezinfectat, prin decizia primarului Daniel Harpa și a Comitetului Local pentru Situatii de Urgență. Ca metodă suplimentară de prevenire și combatere.

De altfel, străzile orașului Târgu Neamț vor fi spălate zilnic cu soluție deinfectantă pe baza de clor.

La nivelul județului, două persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid-19, până acum. Din zonele Roman și Bicaz. Deși nu a fost niciun caz confirmat până în prezent în urbea de sub Cetate, comunitatea locală pare conștientă că acest pericol nevăzut poate “contamina” din moment în moment  normalitatea de până acum. La nivel național, numărul celor confirmați cu noul Coronavirus crește în ritm alarmant, de la oră la oră. La nivel local, cel puțin, încasările farmaciilor s-au dublat zilele trecute, deși acum intră doar câte un singur om, iar în marketuri te simți norocos dacă găsești tot ce ți-ai propus să cumperi.

Preotul slujește cu maxim 50 de credincioși în biserică. Sau afară, dacă numărul lor este mai mare.

Bineînțeles, găsim răzleț, în grupul nostru de cunoștințe, câte un optimist care nu crede în gravitatea situației.

Și încă sunt români care cred că un ceai cald cu lămâie sau un pahar de țuică îi va scăpa de COVID-19.

Ori lasă totul în voia lui Dumnezeu.

De luni, România intră în stare de alertă, iar viitorul apropiat este incert. Suntem abia la început, nicidecum în punctul culminant. Cum vor face față coronavirusului autoritățile publice, sistemul medical, afacerile și oamenii de rând? Vom trăi, sper, și vom vedea.

Între timp, autoritățile “ne îndeamnă” să rămânem în locuințe și să respectăm toate indicațiile pentru a depăși cu bine această criză.

Cum ar zice un prieten stabilit în SUA, In God and combinezoane de protecție we trust!

-editorial

Andreea T.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult