Cristian Mihalcea, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

0

Cristian Mihalcea și-a depus candidatura pentru un nou mandat de consilier local în Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, alături de echipa Alianța pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU. 

Cristian Mihalcea este la bază inginer mecanic, iar din 2018 este șeful stației CFR Piatra-Neamț.

Este un bun organizator și vizionar, iar de-a lungul timpului a deprins abilități de gestionare a resurselor limitate, având în vedere funcția administrativă.

Cristian Mihalcea este de părere că o administrație deschisă și transparentă ar fi putut face mai mult în ultimii ani pentru municipiul Piatra-Neamț.

Nu putem să ne plângem la nesfârșit de datorii istorice. Nu putem să spunem mereu <Nu se poate!”, „Nu avem cu ce!>”, spune Cristian Mihalcea.

De asemenea, Cristian Mihalcea consideră că societatea de căi ferate este un barometru important al economiei naționale.

„Numărul pasagerilor a scăzut dramatic. Tot mai puțini oameni vin în Piatra-Neamț, iar unul dintre motive este că orașul și-a pierdut strălucirea, pe care cred că, împreună, o putem reda!”, mai menționează Cristian Mihalcea.

Cristian Mihalcea se declară onorat de încrederea și susținerea acordată în continuare de cei apropiați, pentru a-și duce la îndeplinire planurile din cursul mandatului din perioada 2016-2020.

„Candidez pentru un al doilea mandat, în care voi susține efortul echipei canditatului la primăria orașului, domnul Răzvan Cuc, pentru a conecta municipiul Piatra-Neamț la celelalte orașe printr-o infrastructură rutieră și feroviară, care să permită, totodată, dezvoltarea orașului. De asemenea, un alt factor important îl consider a fi un parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, ceea ce a lipsit, de fapt, în acești ultimi ani. Consiliul Județean poate fi cel mai bun avocat al orașului nostru. Nu în ultimul rând, acest nou mandat vine împreună cu o responsabilitate față de cetățenii orașului nostru, pe care doresc în continuare să îi reprezint și să le apăr interesele!”, este mesajul transmis de Cristian Mihalcea.

***

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult