Cristina Păvăluță, directorul DGASPC, ar trebui să demisioneze

0

Cristina Păvăluță ar trebui să demisioneze de la DGASPC.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul Cristinei Păvăluță, plus indicii privind posibila încălcare a regimului juridic al conflictului de interese în materie penală și au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț. Mai multe detalii despre subiect (click aici).

Acum totul s-a terminat cu decizie definitivă și irevocabilă prin care Păvăluță a pierdut în fața ANI, motiv pentru care credem că ar fi de bun simț să nu se agațe de scaun ca pisica de cuvertură și să demisioneze cu demnitate, atât cât i-a mai rămas în urma deciziei definitive și irevocabile.

Gurile rele spun că doamna Păvăluță și-ar fi pregătit un alt post bun la DGASPC pe care nu l-a scos la concurs sau îl ține pentru momentul în care nu va mai fi director. Dezmințim acest zvon rău intenționat menit să strice imaginea doamnei Păvăluță. Ea nu ar face niciodată o asemenea manevră penală să își pregătească un alt post pentru că ea este o femeie inteligentă și nu ar risca să se ducă la pușcărie pentru a asemenea faptă penală comisă cu premeditare.

Nu știm cine va veni în locul doamnei Păvăluță dar dintre toate persoanele cu care am avut ocazia să discutăm din această instituție de departe cea mai bine pregătită ni s-a părut a fi doamna Marlena Panduru, director general adjunct al DGASPC Neamț la acest moment. Această persoană considerăm ca ar avea pregătirea necesară să conducă eficient DGASPC Neamț.

Iosub Robert


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult