http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

CTIC Târgu-Neamț, coordonatorul european al proiectului „You are my Challenge”

0

Viaţa omului postmodern suferă treptat modificări majore, iar elevii, cu o receptivitate şi o curiozitate crescută faţă de nou, nu fac excepţie.

Proiectul „You are my Challenge”este o provocare deoarece prezintă problemele noi la care sunt expusi elevii din sistemul de invatamant european actual, iar pe fondul profilului psihologic specific tinerilor din ziua de astazi, apar atitudini, convingeri şi comportamente noi, de celemai multe ori foarte dificil de perceput, înţeles sau acceptat de către adulţi.

Proiectul cuprinde activitati structurate pe trei nivele: formarea unei stării efectiv emoţionale a elevului si dirijarea sa afectiv – pozitivă, îmbunătățirea cunoştinţelor elevilor cu noţiuni, idei din domeniul wellbeing and healthy lifestyle si formarea deprinderilor sportive.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea nivelului de incluziune al copiilor prin formarea deprinderilor unui stil de viaţă sănătos, a respectului faţă de viaţa personală, sănătatea proprie şi a celorlalţi.

Coordonatorul european al proiectului este Colegiul Tehnic “Ion Creanga” din Targu Neamt si are ca parteneri scoli din Portugalia-Madeira,Olanda-Amsterdam,Turcia-Istanbul  și Letonia-Riga.

Valoarea totala a proiectului este de 145500 euro,beneficiari directi sunt 100 de elevi din cele 5 tari partenere si 40 de profesori.

In perioada 9-15 februarie s-a desfasurat prima mobilitate din cadrul proiectului la sediul beneficiarului.

Au fost organizate diverse workshop-uri avand ca tematica substantele nocive si interzise si efectele psihotrope asupra corpului uman,promovarea unui stil de viata sanatos si a deprinderilor pozitive.

Parteneri regionali in realizarea acestor activitati au fost Facultatea de Farmacie Iasi si Agentia Antidrog regiunea Nord Est.

Proiectul este finantat prin programul Erasmus plus, parteneriat strategic actiunea cheie KA201 si este singurul proiect aprobat din judet.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult