Cu creierul „anesteziat” de alcool, s-a răzbunat pe familie

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, bănuit că și-ar fi agresat și amenințat soția și fiul. Cel în cauză a fost  introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 55 de ani, din Borlești, ar fi provocat scandal la domiciliu și ar agresat-o pe soția acestuia, atât fizic cât și verbal. De asemenea, cel în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență fiului său, de 27 de ani și ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței. 

Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă în prezența polițiștilor, acesta a fost condus la sediul poliției.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației in vigoare!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult