Cum arată corupția la Neamț. Locație publică, pregătită pentru vânzare

0

Un alt secret bine păzit al primăriei Piatra-Neamț este fosta școala din Ciritei cu terenul aferent.

Puțină lume știe că în cartierul Ciritei, în zona rezidențială, paralelă cu strada Fermelor, municipalitatea deține teren și o construcție care a fost cândva o școală.

Pe acest teren au pus de mult timp ochii niște băieți deștepți, dar din cauza agitației din politica locală nu au mai reușit să își ducă planul la final pentru că le-ar fi fost dificil să treacă vânzarea prin consiliul local. Deci, băieții deștepți așteaptă încă momentul prielnic, dar nu singuri. Ei au sprijin din interiorul primăriei. Locația este ținută la secret, terenul nu este prezentat nimănui ca fiind disponibil, iar construcția este lăsată parcă intenționat să se degradeze ca să valoreze cât mai puțin la momentul în care va fi înstrăinată.

Desigur că s-ar putea face multe lucruri acolo sau s-ar putea închiria cuiva să facă ceva, dar asta ar însemna ca lumea să afle de locație și să fie mult mai greu de vândut. Ea trebuie ținută la secret, fără nicio obligație pe ea și cu o valoare cât mai scăzută.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult