http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Cum ne putem rupe de cotidian? Evenimente din perioada următoare, zona Bicaz

0

4 mai 2019: Cupa Ceahlau editia I
Hosted de CS Okami Seishin Neamț

15 si 16 Iunie 2019

Pe 15 si 16 Iunie 2019, iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc a V-a editie a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:
Sambata 15 Iunie 2019 ora 10 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton :

Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) si retur.
Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu intoarcere si retur in dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).
Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.
Duminica 16 Iunie 2019 incepand cu ora 11, cei care mai au energie si vor sa castige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling si sprint. Festivitatea de premiere este programata in jurul orei 14.

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului National Ceahlau si de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant!

28 septembrie 2019: Turul Masivului Ceahlău – XCM 2019

Turul Masivului Ceahlău – XCM, a treia ediție
Maraton Mountain Bike
28-29 septembrie 2019
Durău, jud. Neamț

28.09.2019, ora 10 – Concurs adulți
29.09.2019, ora 11 – Concurs copii

site concurs: www.tmc.arted.ro

Concurs organizat la inițiativa și cu sprijinul Complexului ArtEd Durău în colaborare cu echipa de ciclism HPM – Pro Mountain Sports Iași.

Parteneri : Parcul Național Ceahlău (www.ceahlaupark.ro)
Primăria Comunei Ceahlău
Asociația Crestele Ceahlaului
Jandarmeria Neamț
Salvamont Neamț

A treia ediție a maratonului de mountain-bike organizat in Parcul Național Ceahlău cu un traseu ce face ocolul masivului.

Punctul de start/finish în stațiunea Durău. Această locație se dovedește a fi una deosebită prin peisajul superb, având vedere panoramică către vf. Toaca, Panaghia și platoul înalt al muntelui, unde seara se poate observa lumina Mănăstirii Ceahlău.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult