http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Cum se poate așa ceva? Colectarea gunoiului reciclabil costă la Neamț dublu față de colectarea gunoiului menajer

0

Recent am intrat în posesia unei hotărâri de consiliu local de la o localitate din Neamț. Prin această hotărâre se stabilește că ridicarea gunoiului reciclabil de la populație costă dublu decât ridicarea gunoiului menajer. Un lucru care nu are nicio logică.

Cum să iei mai mulți bani pe colectat ceva ce reciclezi și produci profit decât pe ceva din care nu scoți nici un leu?

Acest lucru nu este unul izolat, ci se întâmplă la nivelul întregului județ. Niște explicații ar fi că acest preț pe tona de gunoi reciclabil, deși este mai mare, este decontat parțial de statul român prin niște structuri concepute pentru acest lucru. Astfel, în teorie, primăriile nu ar ieși în pierdere și nici oamenii nu ar fi taxați suplimentar, doar că decontarea se face după ce operatorul dovedește că a reciclat cantitatea facturată. O întreagă abrambureală. Un alt motiv invocat ar fi acela că o tonă de gunoi reciclabil este mai greu de adunat decât o tonă de nereciclabil și că volumul reciclabilului ar fi, de asemenea, mai mare decât al menajerului.

Această taxare care nu are nicio legătură cu logica unui om normal ar trebui explicată oamenilor de către primării și operatori pentru că deja lumea începe să fie nemulțumită și nimeni nu mai înțelege nimic.

Autorități, primării, firme de colectare! Explicați oamenilor ce e cu diferența aceasta uriașă pe care populația nu o înțelege și pe bună dreptate, deoarece nu are nicio logică. Pare doar o metodă prin care cineva a complicat intenționat lucrurile pentru ca altcineva să se îmbogățească din afaceri cu gunoi!

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult