Daniel HARPA: „Am avut lângă mine consilieri locali competenți, care merită încă un mandat în legislativul târgnemțean”

0

La alegerile din 27 septembrie, pe lista de candidați propusă de PSD-PPU pentru Consiliul Local al orașului Târgu-Neamț se află și nume deja cunoscute, cu unul sau mai multe mandate de consilier local la activ. Ce deducem din acest lucru? Faptul că primarul Daniel Harpa nu se dezice de oamenii care l-au sprijinit și care au pus umărul la dezvoltarea urbei de sub Cetate prin proiectele inițiate și aprobate în micul „Parlament” local.

„Rolul consilierilor locali este esențial în parcursul unei administrații publice locale. În mandatul aflat la sfârșit, am avut lângă mine oameni competenți, consilieri locali care s-au dedicat urbei și s-au implicat în rezolvarea problemelor semnalate. Fiecare a avut contribuția lui în acești ani și pentru asta țin să le mulțumesc.

Mergem înainte cu aceeași echipă, >upgradată< cu tineri târgoveți dornici să pună umărul alături de noi la continuarea modernizării orașului„, spune primarul Daniel Harpa, lider PSD Târgu-Neamț și candidat pentru cel de-al treilea mandat la alegerile locale din 27 septembrie.

Mai mult, Daniel Harpa a catalogat echipa pe care o propune târgu-nemțenilor pentru următorii patru ani drept una „formată din specialiști în care am mare încredere, pregătită să facă față provocărilor viitoare„.

Precizăm că, în orice unitate administrativ-teritorială, este foarte important pentru primar să aibă o echipă de consilieri locali majoritară, pentru a putea implementa cu succes proiectele inițiate în beneficiul comunității locale.

Ca să fac ceea ce mi-am propus- continuarea modernizării orașului nostru-, am nevoie de Consiliul Local așa cum am nevoie de voturile dumneavoastră!”, accentuează Daniel Harpa.

Iată care sunt consilierii locali PSD aflați, din nou, pe lista de candidați:

Comandat de PSD NEAMȚ, produs de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult